Sähköauton kotilaturi go-eCharger HOMEfix 22kW kiinteä asennus

699,00 

sis. alv24%
  • Latausteho 22kW (3x32A)
  • Kiinteästi asennettava
  • Sopii kaikille täyssähkö- ja hybridiautoille
  • Sovelluksella täydellinen etähallinta
  • Tehonsäätö alueella 6-32A

Varastossa 2 kpl

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotekoodi: CH-02-00-3 Tuoteryhmä:

Kuvaus

go-eCharger HOMEfix 22kW on kolmivaiheinen kiinteästi asennettava latausasema ja se sopii kaikille sähköautoille. Latausasema on pienikokoinen ja soveltuu käytettäväksi kotitalouksissa sekä taloyhtiöissä ja yrityksissä. Asemaa voi käyttää kaikille avoimena tai lukittu- tilassa RFID-tunnistetta tai puhelinsovellusta käyttäen. Yhdelle asemalle voidaan asettaa 10 eri RFID-käyttäjää ja kaikille saadaan yksilöllinen energian mittaus. Pääenergiamittari on nollaantumaton ja sitä voidaan seurata etänä.

Laitteessa on portaaton tehonsäätö 6-32A (1,4-22kW) alueella yhden ampeerin askelin ja se on varustettu RCD type B vikavirtasuojauksella (AC 30mA DC 6mA). Laturin ohjaus tapahtuu älypuhelimella liittymällä laturin muodostamaan wifiin ja täydellinen etähallinta on mahdollista kun laturi on liittetty kiinteistön wifiin. Avoimen API-rajapinnan kautta laitteella on hyvä liitettävyys kodin muihin järjestelmiin (kotiautomaatio). Lataustehoa voi säätää laitteen edessä olevasta napista ja siihen voi ohjelmoida viisi eri tehoporrasta. LED-valot osoittavat lataustehon ja latauksen tilan. Latauskaapeli avautuu latauslaitteesta sähkökatkon sattuessa.

Sovelluksella voidaan käynnistää ja lopettaa sekä ajastaa lataus. Sen kautta voi seurata myös jännitettä, virtaa, tehoa ja energian kulutusta. Applikaation avulla voi vaihdella 1-vaihelatauksen ja 3-vaihelatauksen välillä latauksen ollessa käynnissä. Laite voidaan aina päivittää uusimpaan versioon verkon ylitse.

Latauslaite soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Asennuksen saa suorittaa vain sähköalan ammattihenkilö.

Toimitussisältö: Latausasema 2 metrin liitäntäjohdolla (5x6mm2), seinäteline, ruuvit ja lukitusrauta, yksi reset card ja RFID tunniste, varasulake ja käyttöohjeet
Mitat: leveys 150mm, korkeus 250mm, syvyys 90mm, paino 2,0kg
Nimellisjännite 400V
Kotelointiluokka IP54
Valmistusmaa Itävalta
Takuu 24kk

Ominaisuudet

Käyttöohje

Ominaisuudet

Tuotemerkki

go-e

Teho

22 kW (3x32A)

Kotelointiluokka (IP-luokka)

IP54

Liitäntä

Type2

Leveys (mm)

150 mm

Korkeus (mm)

250 mm

Syvyys (mm)

90 mm

Paino (kg)

2 kg

Valmistusmaa

Itävalta

Takuu

24 kk

Toimitussisältö

Latausasema 2 metrin liitäntäjohdolla (5x6mm2), seinäteline, ruuvit ja lukitusrauta, yksi reset card ja RFID tunniste, varasulake ja käyttöohjeet