Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Blogi

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

Sähköauton latausasema Pracht Alpha Mono Basic 11kW, 5,5m Type2-kaapeli

299,00 

sis. ALV24%

  • Latausteho max. 11kW (3x16A)
  • Helppokäyttöinen peruslatausasema
  • Kiinteä Type2-kaapeli, pituus 5,5m
  • Vivullinen ja testipainikkeellinen A-vikavirtasuoja 30mA valmiina kannenalla
  • DC-tasavirrantunnistus 6mA
  • Valmistettu Saksassa

Varastossa 8 kpl

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Lue koko tuotekuvaus ↓

Kuvaus

Pracht Alpha Mono Basic 11kW on kiinteästi asennettava helppokäyttöinen 11kW tehoinen sähköauton latausasema. Tämä helppokäyttöinen perus latausasema soveltuu kaikkien sähkö- ja hybridiautojen lataukseen. Latausasemassa on pitkä 5,5 metrin Type2-latauskaapeli ja kaapeli on helppo pyöräyttää aseman ympärille latauksen jälkeen siististi. Pracht latausaseman kannen päällä oleva LED-valo ilmoittaa aseman tilan. Saksassa valmistettu Pracht latausasema on luotettava kumppani olosuhteesta riippumatta. Tyylikäs musta design, vankka rakenne ja kaapelin integroiva design varmistavat toimivan kokonaisuuden.

Pracht Alpha Mono Basic 11kW latausasema sopii erityisesti käyttäjälle, joka ei halua käyttää esimerkiksi mobiilisovellusta lataukseen liittyen, vaan riittää että lataus alkaa automaattisesti kun type2-kaapeli on kiinnitetty autoon. Voit myös käyttää hyödyksi latauaseman kanssa kolmannen osapuolen älylataussovellusta, kuten esimerkiksi Gridiota tai Synergiä ohjaamaan latausta halvoille tunneille jos autosi tukee kyseisiä sovelluksia. Lisäksi se tukee RFID-kortteja, joita voidaan opettaa asemalle aina 100 kpl asti. Aseman mukana toimitetaan 2 kpl RFID-avaimia, jotka voidaan halutessa ottaa käyttöön asennusvaiheessa. Oletuksena RFID-kortteja ei olla opetettu latausasemalle ja lataus alkaa kun Type2-kaapeli kytketään autoon kiinni.

Latauslaite soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Asema voidaan asettaa asennettaessa haluttuun virta-asetukseen kolmen ampeerin askelein (10-13-16A). Vakio virta-asetus on 16A (3-vaihe latausteho 11kW). Asennus voidaaan tehdä sekä 3-vaiheisena että 1-vaiheisena. Pracht latausasemassa on valmiina A-vikavirtasuoja 30mA (vivullinen ja testi-painikkeelinen) sekä DC-tasavirrantunnistus 6mA, asennus on helppo toteuttaa myös vanhoihin kohteisiin joissa vikavirtasuoja olisi vaikea asentaa. Asennuksen saa suorittaa vain sähköalan ammattihenkilö.

Toimitussisältö: Latausasema, 2 kpl RFID-kortteja, käyttöohjeet ja kiinnitystarvikkeet
Mitat: leveys 222mm, korkeus 273mm, syvyys 116mm, paino 4,6kg
Nimellisjännite: 400V
Käyttölämpötila: -25…40°C
Kotelointiluokka: IP65
Takuu: 24kk

Tekniset tiedot

Tuotemerkki

Pracht

Teho

11 kW (3x16A)

Kotelointiluokka (IP-luokka)

IP65

Liitäntä

Type2

Leveys (mm)

300mm

Korkeus (mm)

425mm

Syvyys (mm)

181mm

Paino (kg)

4,6kg

Väri

Musta

Takuu

24 kk

Toimitussisältö

Latausasema, 2 kpl RFID-kortteja, käyttöohjeet ja kiinnitystarvikkeet

Valmistusmaa

Saksa

Lue lisää kotilataamisesta blogistamme:

Uusin blogikirjoitus:

Kotilataajan kevät siivous

Kotilataajan kevätsiivous Kevään ja kesän tullessa on hyvä hetki huoltaa latauslaitteet. Keräsimme tähän artikkeliin vinkit ja tuotteet, jotka helpottavat työtä. Säännöllisellä huollolla pidennät tuotteiden käyttöikää.

Lue kirjoitus »

Nopea toimitus

Kaikki Kotilaturi.fi verkkokaupan tuotteet toimitetaan omasta varastostamme Sastamalasta. Käsittelemme ja pakkaamme uusia tilauksia päivittäin varmistaaksemme nopean toimitusajan.

Asiantunteva palvelu

Autamme sinua löytämään autollesi sopivimman latausratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä.

Laaja valikoima

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy ratkaisu erilaisiin lataustarpeisiin. Täydennämme valikoimaa jatkuvasti.