Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

Sähköauton latausasema Teison Smart Mini 11kW Dynaaminen kuormanhallinta

629,00 

sis. ALV24%

Näytä kaikki tuotemerkin tuotteet:
 • Latausteho 11kW, teho säädettävissä sovelluksesta
 • Langaton (wifi) tai langallinen dynaaminen kuormanhallinta
 • Tukee aurinkosähkölatausta
 • Pitkä kiinteä 7 metrin Type2-kaapeli
 • Yhteydet sekä Bluetooth että WiFi
 • Tukee RFID-tunnisteita, joilla voidaan aloittaa ja lopettaa lataaminen (vaatii WiFi-yhteyden)
 • Lataushistorian raportointi sähköpostiin CSV-tiedostona
 • Suomenkielinen My Teison sovellus
 • Turvallinen käyttää, sisältää vaaditut vikavirtasuojat AC 30mA ja DC 6mA (Type B)

Varasto loppu

Tilaa saatavuusilmoitus sähköpostiisi

Kuvaus

Teison Smart Mini 11kW on pienikokoinen latausasema Type2 sähköautoille ja ladattaville hybridiautoille. Maksimiteho latausasemalla on 11 kW (3x16A) ja latausaseman tehoa voi säätää yhden ampeerin askelin välillä 6-16A. Pienestä koostaan huolimatta siinä on paljon ominaisuuksia, jotka varmistavat sujuvan latauksen. Latausasema on varustettu Type2-kaapelilla, joten se käy kaikille Type2-liitännällä varustetuille sähköautoille. Kiinteän latauskaapelin pituus on 7 metriä ja mukana on myös kaapeliteline. Pitkä 7 metrin kaapeli varmistaa sujuvan lataamisen vaikka auton latausporttia ei saisikaan latausaseman välittömään läheisyyteen. Teison Smart Minin mukana toimitetaan kaikki tarvittava, jotta voidaan ottaa käyttöön dynaaminen kuormanhallinta ja aurinkosähköllä lataaminen.

Dynaaminen kuormanhallinta ja aurinkosähkölataus

Teison Smart Minin mukana toimitetaan kuormanhallintamoduuli, joka asennetaan sähkökeskukseen mittaamaan virrankulutusta. Dynaaminen kuormanhallinta tarkoittaa sitä että latausasema tarvittaessa laskee lataustehoa alemmaksi tai lopettaa kokonaan lataamasta, jos kiinteistön pääsulakkeiden kapasiteetin koko meinaa ylittyä. Kun kiinteistössä on taas vapaata reserviä, latausasema automaattisesti nostaa lataustehoa. Muista asemista eroten Teison Smart Minin dynaaminen kuormanhallinta voidaan asentaa joko langattomasti toimimaan WiFi-verkon ylitse tai sitten se voidaan asentaa langallisesti vetämällä kuormanhallintamoduulilta RS485-tietoliikennekaapeli latausasemalle.  Kuormanhallintamoduuli asennetaan DIN-kiskoon, vie 2 DIN-paikkaa. Kuormanhallintamoduulin mukana toimitettavat kolme virtamuuntajaa mittaavat virtaa aina 100A asti.

Teison Smart Mini osaa ladata myös aurinkosähköä suoraan auton akkuun. Valittavissa on kaksi toimintatapaa aurinkosähköllä lataamiseen:

 1. Täysi aurinkolataus – Lataus tapahtuu pelkällä aurinkosähköllä ja käyttäjä voi itse määrittää maksimilataustehon aurinkosähkölle.
 2. Boost mode – Latauksessa käytetään sekä aurinkosähköä että verkosta tulevaa sähköä.

Applikaatio

Asema on hallittavissa My Teison sovelluksella sekä Bluetoothilla että WiFi-verkon ylitse. My Teison sovelluksessa on monipuolisesti ominaisuuksia: Tehonsäätö, mahdollisuus käynnistää ja lopetttaa lataus, ajastus, latausinformaatio sekä lataushistoria CSV-tiedostona (vaatii WiFi-yhteyden). Sovelluksessa oleva latausinformaatio  sisältää myös tehon ja jännitteen kaikista kolmesta vaiheesta, ladatun energian, ajantasaisen lataustehon, latausaseman lämpötilan ja latauksen keston. Sovellus on saatavilla suomen kielellä.

Lisäksi Teison Smart Mini tukee RFID-tunnisteita, joilla voidaan aloittaa ja lopettaa lataus (vaatii WiFi-yhteyden). RFID:llä voidaan siis estää aseman luvaton käyttö. Teison Smart Mini tukee myös OCPP-protokollaa (OCPP 1.6J), joten se voidaan yhdistää myös ulkoisiin latauksenhallintajärjestelmiin.

Asema sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön. Asennuksen saa suorittaa vain sähköalan ammattihenkilö. Latausasemassa on vaaditut vikavirtasuojat, AC 30mA ja DC 6mA (Type B). Aseman syöttöön asennettava vivullinen Type A vikavirtasuoja.

 • Toimitussisältö: Latausasema, kuormanhallintamoduuli, kaapeliteline, 3 x RFID-tunnistetta ja käyttöohje
 • Mitat: leveys 228mm, korkeus 228mm, syvyys 100mm, paino 5,2kg
 • Yhteydet: WiFi, Bluetooth
 • OCPP 1.6J, voidaan yhdistää myös ulkoisiin latauksenhallintajärjestelmiin
 • Nimellisjännite: 400V
 • Kotelointiluokka: IP65
 • Valmistusmaa: Kiina
 • Takuu: 24kk

Tekniset tiedot

Tuotemerkki

Teison

Teho

11 kW (3x16A)

Kotelointiluokka (IP-luokka)

IP65

Liitäntä

Type2

Leveys (mm)

228mm

Korkeus (mm)

228mm

Syvyys (mm)

100mm

Paino (kg)

5,2 kg

Väri

Musta

Kaapelin pituus (m)

7 m

Valmistusmaa

Kiina

Takuu

24 kk

Toimitussisältö

Latausasema, kuormanhallintamoduuli, kaapeliteline, 3 x RFID-tunnistetta ja käyttöohje

Lue lisää kotilataamisesta blogistamme:

Uusin blogikirjoitus:

Kotilataajan kevät siivous

Kotilataajan kevätsiivous Kevään ja kesän tullessa on hyvä hetki huoltaa latauslaitteet. Keräsimme tähän artikkeliin vinkit ja tuotteet, jotka helpottavat työtä. Säännöllisellä huollolla pidennät tuotteiden käyttöikää.

Lue kirjoitus »

Nopea toimitus

Kaikki Kotilaturi.fi verkkokaupan tuotteet toimitetaan omasta varastostamme Sastamalasta. Käsittelemme ja pakkaamme uusia tilauksia päivittäin varmistaaksemme nopean toimitusajan.

Asiantunteva palvelu

Autamme sinua löytämään autollesi sopivimman latausratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä.

Laaja valikoima

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy ratkaisu erilaisiin lataustarpeisiin. Täydennämme valikoimaa jatkuvasti.