Ilmainen toimitus yli 250 euron tilauksiin!

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

Sähköauton latausasema Wallbox Pulsar Max 22 kW, Type2

779,00 849,00 

sis. ALV24%

Näytä kaikki tuotemerkin tuotteet:
  • Teho 22 kW (3x32A)
  • Portaaton tehon säätö 6-32 ampeerin välillä
  • Monipuoliset ominaisuudet Wallbox-sovelluksen avulla (Bluetooth ja Wi-Fi)
  • Sopii kaikille Type2 täyssähkö- ja hybridiautoille
  • Dynaamisen kuormanhallinnan toteuttaminen mahdollista asentamalla PowerBoost energiamittari
  • Valitse kaapelin pituus 5m tai 7m ja väri musta tai valkoinen
Lue koko tuotekuvaus ↓


Energiamittari dynaamiseen kuormanhallintaan ja aurinkosähköllä lataamiseen:

1 × PowerBoost energiamittari

Varastossa 4 kpl

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

159,00 

Kuvaus

Tehokas Wallbox Pulsar Max 22 kW sopii kaikille Type2-liittimellä varustetuille täyssähköautoille ja ladattaville hybridiautoille. Yhdestä markkinoiden pienikokoisimmasta latausasemasta löytyy monipuolinen lista erilaisia ominaisuuksia, jotka varmistavat  sujuvan latauksen.  Wallbox Pulsar Maxia voidaan ohjata MyWallbox-sovelluksen kautta mobiilisti joko kännykällä tai tabletilla Bluetooth tai Wi-Fi -signaalin avulla (yhteensopiva sekä Android että iOS -käyttöjärjestelmien kanssa). Sovelluksen avulla onnistuu muun muassa tehon säätö portaattomasti 6-32 ampeerin välillä, latauksen aloittaminen ja lopettaminen, aseman lukitseminen vapaalta käytöltä sekä latauksen ajastaminen.

Laturin edessä oleva valorengas kertoo latausaseman tilan – Onko lataus käynnissä, onko lataus valmis, voiko latauksen aloittaa tai onko latausasemassa mahdollisesti jokin vika. Latausasema on varustettu valintasi mukaan 5 tai 7 metrin kiinteällä Type2 kaapelilla ja lisäksi sen mukana toimitetaan seinäteline, johon Type2 pään voi laittaa kun lataus on valmis. Pidemmällä 7 metrin kaapelilla auton lataukseen laittaminen helpottuu entisestään, sillä pidempi kaapeli yltää helposti latausportille, vaikka auto ei olisi parkkeerattuna auton latausportti latausaseman välittömään läheisyyteen. Wallbox Pulsar Max voidaan asentaa laitteen takaa tai alta. Pienestä koosta huolimatta Wallbox Pulsar Max asentaminen ei ole vaikeata. Laitteessa on AC ja DC-vikavirtasuojaukset.

MyWallbox-sovellus

MyWallbox-sovelluksen avulla ohjaat latausasemaa sujuvasti. Sovelluksen avulla voit muun muassa käynnistää ja lopettaa latauksen, ajastaa latausta haluamallesi ajalle ja säätää latausaseman tehoa portaattomasti 6-32 ampeerin välillä. Sovelluksesta näet myös käytetyn energian haluamallesi aikajaksolle, voit tarkistella kaavioita ja kuvioita ja raportointia dataa latauksesta CSV-formaatissa. Lisäksi esimerkiksi kuukausittaisen raportoinnin latauksista voi asettaa sovelluksesta tulemaan sähköpostiin. MyWallbox-sovelluksen käyttö on ilmaista.

Power Boost, Eco-Smart ja Dynamic Power Sharing

Wallbox Pulsar Max ominaisuuksia voidaan täydentää energiamittarilla, jolloin siitä tulee vieläkin monipuolisempi. Asentamalla Power Boost energiamittari saadaan käyttöön dynaaminen kuormanhallinta Power Boost sekä aurinkopaneelien sähkön tuoton sähköauton lataukseen mahdollistava Eco-Smart. Power Boost mittaa talouden muuta sähkönkulutusta ja tarvittaessa laskee lataustehoa automaattisesti, jolloin pääsulakkeet säilyvät ehjänä. Dynaamisen kuormanhallinnan (Power Boost) käyttö on ilmaista. Lisäksi Wallbox Pulsar Max tukee Dynamic Power Sharing ominaisuutta. Se mahdollistaa usean Wallbox latausaseman käytön sujuvasti yhdessä, kun jokainen latausasema laskee dynaamisesti lataustehoa kiinteistön muun kulutuksen. Dynamic Power Sharing saadaan käyttöön asentamalla Power Boost energiamittari.

Latauslaite soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Asennuksen saa suorittaa vain sähköalan ammattihenkilö.

Toimitussisältö: latausasema, seinäteline ja käyttöohjeet
Mitat: leveys 163mm, korkeus 166mm, syvyys 116mm, paino 3kg
Nimellisjännite: 400V
Kotelointiluokka: IP54
Valmistusmaa: Espanja
Takuu: 24kk

Asennusohjeet

Tekninen esite

Tekniset tiedot

Tuotemerkki

Wallbox

Teho

22 kW (3x32A)

Kotelointiluokka (IP-luokka)

IP54

Liitäntä

Type2

Leveys (mm)

163 mm

Korkeus (mm)

166 mm

Syvyys (mm)

116 mm

Paino (kg)

3 kg

Kaapelin pituus (m)

5 m, 7 m

Väri

Musta, Valkoinen

Valmistusmaa

Espanja

Takuu

24 kk

Toimitussisältö

Latausasema, seinäteline ja käyttöohjeet

Nopea toimitus

Kaikki Kotilaturi.fi verkkokaupan tuotteet toimitetaan omasta varastostamme Sastamalasta. Käsittelemme ja pakkaamme uusia tilauksia päivittäin varmistaaksemme nopean toimitusajan.

Asiantunteva palvelu

Autamme sinua löytämään autollesi sopivimman latausratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä.

Laaja valikoima

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy ratkaisu erilaisiin lataustarpeisiin. Täydennämme valikoimaa jatkuvasti.