Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

Sähköauton matkalaturi Green Cell Habu 11kW, App, Tesla-nappi

629,00 

sis. ALV24%

  • Vuoden 2023 huippu-uutuus matkalaturi!
  • 11kW latausteho
  • Kolmiportainen tehonsäätö (Low – 6A, Mid – 10,6A ja High – 16A)
  • Latauselektroniikka integroituna pistokkeissa, ei latausmötikkää keskellä
  • Type2-kahvassa LCD-näyttö ja nappi
  • Tukee Tesla-Chargeport toimintoa
  • Monipuolinen CG App – sovellus
  • Latausjohdossa sisäänrakennettu eSIM ja Bluetooth, aina käytettävissä
  • Turvallinen käyttää, RCD AC 20mA; DC 6mA (Type B vikavirtasuojaus) ja muita turvallisuusominaisuuksia

Varasto loppu

Tilaa saatavuusilmoitus sähköpostiisi

Kuvaus

Monipuolinen Green Cell Habu 11kW on todellinen matkalaturien huippu-uutuus! Habu on ainut laturi jonka tarvitset, sillä pystyt latamaan autosi turvallisesti ja nopeasti sekä kotona että matkan päällä. Voimavirtapistokkeella varustettu Habun maksimilatausteho on 11kW Useimmista latausjohdoista poiketen Habussa kaikki elektroniikka on intergroituna Type2-pistokkeen ja voimavirtapistokkeen yhteyteen. Se tekee siitä erittäin näppärän käyttää kun tyypillisesti keskellä oleva latausyksikkö loistaa poissaolollaan. Type2-pistokkeessa on myös pieni LCD-näyttö ja nappi. Pitkä 7m kaapelipituus takaa sen että latauslaitteella yltää lataaman auton, vaikka auton latausporttia ei saisikaan aivan voimavirtapistorasian viereen. Habussa on sisäinen eSIM-kortti ja Bluetooth, jotka varmistavat sen että Habu on aina käytettävissä GC App – sovelluksen kautta olit sitten lataamassa missäpäin tahansa.

Habun käyttäminen

Greencell Habun käyttö on helppoa, sillä Habu latausjohdossa on Type2-pistokkeessa pieni LCD-näyttö ja nappi. Näytöstä näet helposti ajantasaiset tiedot latauksesta, eli nykyisen lataustehon, lataussession keston, ladatun energian määrän ja käytössä olevan lataustehon. Napilla taas puolestaan on kaksi toimintoa, sillä voidaan asettaa haluttu latausteho (Low, Mid tai High) sekä se osaa Tesla-Chargeport toiminnot eli avata latausportin ja lopettaa latauksen automaattisesti. Teslan kanssa siis sinun ei tarvitse kaivaa auton avainta erikseen taskusta kun haluat aloittaa tai lopettaa lataamisen. Napissa on miellyttävä haptinen palaute, joka varmistaa käyttäjälle sen että laite on rekisteröinyt napin painalluksen. Todelliset Habun huippuominaisuudet saa kuitenkin käyttöön GC App – sovelluksella. Lisäksi Habussa on Type2-pistokkeessa näppärä taskulamppu toiminto, jonka helpottaa pimeässä käyttämistä.

 GC App – sovellus

Monesta matkalaturista poiketen Habua voi ohjata myös sovelluksen kautta joko Habun sisäistä eSIM-korttia käyttäen tai sitten paikallisesti Bluetooth-yhteyden ylitse. Habun operointi ei siis tarvitse toimivaa WiFi-verkon rakentamista laitteen yhteyteen.  Sovelluksessa voit aloittaa ja lopettaa latauksen, säätää lataustehoa (myös latauksen ollessa käynnissä) ja  seurata statistiikkaa menneistä lataussessioista. Lisäksi uutena ominaisuutena sähköauton kotilatureissa voit asettaa autosi sovellukseen ja ladata autoasi arvioidun keskikulutustietojen perusteella että kuinka paljon auton akkuun ladataan sähköä kilometreissä Charging Limit ominaisuutta käyttäen. Charging Limitiä käyttäessä voit esimerkiksi ladata autoosi 100 km matkan edestä sähköä kun olet vierailemassa, etkä halua ladata enempää. Halutessasi voit myös muokata ennalta konfiguroitavia keskikulutustietoja, jos ne mielestäsi eivät ole oikeassa esimerkiksi Suomen talvea ajatellen. GC Appia kehitetään aktiivisisesti, joka tarkoittaa sitä että uusia ominaisuuksia ilmestyy päivitysten yhteydessä.

Turvallisuus ja kestävyys

Green Cell Habu 11kW on rakennettu käyttöturvallisuus mielessä. Siinä on RCD: AC 20mA; DC 6mA vikavirtasuojaus, joka vastaa Type B vikavirtasuojausta. Lisäksi siinä on lämpötilan hallinta voimavirtapistokkeessa, jännitemonitorointi ja maadoitusvian tunnistus. Lisäksi Habu aina ilmoittaa mahdollisen vian ilmestyessä sekä laittessa että sovelluksessa minkä vian se on kohdannut, jotta on mahdollista reagoida siihen asianmukaisesti. Green Cell Habua voidaan myös turvallisesti käyttää 1-vaiheisesti joko suko-pistorasiasta tai caravan-pistorasiasta. 1-vaiheisen liitännän havaitessaan se asettaa käytettävissä olevan maksimivirran 13A (n. 3,1kW).

Habu on rakennettu kestävistä materiaaleista ja kestää kulutusta. Se on pölytiivis ja roiskesuojattu vedeltä (IP55) ja kestää muun muassa yliajamisen.

Toimitussisältö: Latauslaite, säilytyslaukku ja käyttöohjeet
Paino: 3,1kg
Kaapelin pituus: 7m
Nimellisjännite: 400V
Kotelointiluokka: IP55
Takuu: 24kk

Tekniset tiedot

Tuotemerkki

Green Cell

Teho

11 kW (3x16A)

Kotelointiluokka (IP-luokka)

IP55

Liitäntä

Type2

Kaapelin pituus (m)

7 m

Paino (kg)

3,1 kg

Väri

Musta

Toimitussisältö

Latauslaite, säilytyslaukku ja käyttöohjeet

Takuu

24 kk

Lue lisää kotilataamisesta blogistamme:

Uusin blogikirjoitus:

Nopea toimitus

Kaikki Kotilaturi.fi verkkokaupan tuotteet toimitetaan omasta varastostamme Sastamalasta. Käsittelemme ja pakkaamme uusia tilauksia päivittäin varmistaaksemme nopean toimitusajan.

Asiantunteva palvelu

Autamme sinua löytämään autollesi sopivimman latausratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä.

Laaja valikoima

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy ratkaisu erilaisiin lataustarpeisiin. Täydennämme valikoimaa jatkuvasti.