Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Blogi

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

Sähköauton matkalaturi Juice Booster 3 air 11kW, App, Type2, 5m

1 149,00 

sis. ALV24%

  • Sveitsiläisen mobiililataamisen pioneerin huipputuote!
  • Helppokäyttöinen kotilaturin ja matkalaturin saumaton yhdistelmä
  • Latauslaitteen hallinta  mahdollista laitteesta sekä j+ pilot -sovelluksella (Bluetooth ja WiFi)
  • Energiaraportit j+ pilot -sovelluksella
  • RFID-tuki ja laitteen type2-kahvassa sovelluksesta konfiguroitava nappi
  • Mukana vakiona RED CEE16A voimavirta-adapteri ja suko-adapteri
  • Toimituksessa mukana myös jykevä säilytyslaukku

Varasto loppu

Tilaa saatavuusilmoitus sähköpostiisi

Kuvaus

Juice Booster 3 air on kaikkea mitä matkalaturilta voit toivoa! Laadukas, luotettava ja monipuolinen matkalaturi lataa autosi turvallisesti. 11kW (3x16A) tehoinen Sveitsissä valmistettu latausjohto yhdistää sujuvasti koti- ja matkakäytön vaihdettavilla adaptereilla. Juice Connection adapterit on patentoitu ja niitä on tarjolla kaiken kaikkiaan yli 30 erilaista, joten on todennäköistä että vaikka matkallesi sattuisi hieman erikoisempia pistorasioita on Juice Booster 3 airiin olemassa siihen sopiva adapterit. Juice Technology on todellinen matkalaturien pioneeri, valmistaen ensimmäisen matkalaturinsa Juice Booster 1 jo vuonna 2014.

Juice Booster 3 air käyttäminen

Juice Booster 3 air käyttö on helppoa, etsit vain sopivan pistorasian, laitat matkalaturin pistorasiaan, valitset halutun lataustehon joko laitteesta tai j+ pilot -sovelluksella ja laitat type2-pistokkeen auton kiinni, helppoa. Juice Booster 3 on maksimiteholtaan 11kW (3x16A) tehoinen ja se tunnistaa eri adapterit automaattisesti. Pituutta latausjohdolla on yhteensä noin 5 metriä ja Juice Boosteriin on saatavilla sille tarkoitettuja jatkojohtoja, jotka käyttävät samoja patentoituja adaptereita kuin Juice Booster 3 air. Todelliset Juice Booster 3 air erikoisominaisuudet saa kuitenkin käyttöön j+ pilot -sovelluksella. Juice Booster 3 tukee myös staattista kuormanhallinta jopa 10 laitteen kesken. Tällöin voidaan helposti rajata lataukseen käytettävä sähkökapasiteetti tietyn kokoiseksi ja Juice Booster 3 jakavat keskenään käytössä olevan tehon automaattisesti.

j+ pilot -sovellus

j+ pilot -sovellus laajentaa Juice Boosterin käyttöä. j+ pilot -sovelluksella valvot ja hallitset helposti laitetta. Voit esimerkiksi asettaa lataustehon, halutessasi aloittaa sekä lopettaa latauksen etänä. Lisäksi J+ pilot -sovellus tarjoaa laajat mahdollisuudet energiaraportin muodostamiseen esimerkiksi työnantajaa varten. Voit valita itse tarkat päivämäärät ja määrittää tarkkaan mitkä kentät haluat raporttiin mukaan. Lisäksi voit vielä päättää että muodostetaanko raportti esimerksi PDF:nä vai Microsoft Excel-tiedostona. j+ pilot sovellusta kehitetään jatkuvasti, joten sen ominaisuudet vain paranevat tulevaisuudessa. j+ pilot -sovelluksella voit myös määrittää mitä Juice Boosterin type2-kahvassa oleva nappi tekee. Esimerkiksi voit laittaa sen vaihtamaan lataustehoa tai lopettaa latauksen hallitusti.

Turvallisuusominaisuudet

Juice Technology on panostanut Juice Booster 3 käytössä turvallisuuteen. Laite itse kokoajan mittaa lämpötilaansa ja keskeyttää latauksen jos huomaa jonkin vikatilan. Patentoidut adapterit ovat turvallisia käyttää ja kaiken lisäksi suko-adapteri on varustettu suko-pistokkeen lämpötilahallinnalla, Juice Celsiuksella. Juice Celsius ominaisuus tarkoittaa sitä että jos pistorasia lämpeää liikaa, keskeyttää Juice Booster 3 latauksen jotta suko-pistorasia ei ylikuormitu ja aiheuta vaaraa. Juice Booster 3 air on varustettu RCD DC 6mA ja AC/DC 30mA vikavirtasuojauksella (vastaa Type B vikavirtasuojausta). Sen lisäksi se on valmistettu erittäin veden ja pölynkestäväksi ollen IP67 luokiteltu. Iskunkestävyydeltään se kestää jopa 3 tonnin kuorman painon IK10 luokituksellaan.

Toimitussisältö: Juice Booster 3 air, RED CEE 16A voimavirta-adapteri, Suko-adapteri, käyttöohjeet ja säilytyslaukku
Latausyksikön halkaisija: 53 mm
Latausyksikön pituus: 213 mm
Laitteen kokonaispituus: 5 m
Nimellisjännite: 230V 1-vaiheisena / 400V 3-vaiheisena
Kotelointiluokka: IP67
IK-luokitus: IK10
Valmistusmaa: Sveitsi
Takuu: 24kk

Tekniset tiedot

Tuotemerkki

Juice

Pistoketyyppi

Voimavirta/Red CEE16A

Liitäntä

Type2

Korkeus (mm)

213 mm

Halkaisija (mm)

53 mm

Paino (kg)

1,8 kg

Väri

Harmaa

Valmistusmaa

Sveitsi

Takuu

24 kk

Toimitussisältö

Juice Booster 3 air, RED CEE 16A voimavirta-adapteri, Suko-adapteri, käyttöohjeet ja säilytyslaukku

Lue lisää kotilataamisesta blogistamme:

Uusin blogikirjoitus:

Kotilataajan kevät siivous

Kotilataajan kevätsiivous Kevään ja kesän tullessa on hyvä hetki huoltaa latauslaitteet. Keräsimme tähän artikkeliin vinkit ja tuotteet, jotka helpottavat työtä. Säännöllisellä huollolla pidennät tuotteiden käyttöikää.

Lue kirjoitus »

Nopea toimitus

Kaikki Kotilaturi.fi verkkokaupan tuotteet toimitetaan omasta varastostamme Sastamalasta. Käsittelemme ja pakkaamme uusia tilauksia päivittäin varmistaaksemme nopean toimitusajan.

Asiantunteva palvelu

Autamme sinua löytämään autollesi sopivimman latausratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä.

Laaja valikoima

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy ratkaisu erilaisiin lataustarpeisiin. Täydennämme valikoimaa jatkuvasti.