Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

Shelly 3EM energiamittari relekytkimellä, WiFi

134,90 

sis. ALV24%

  • Älykäs 3-vaihe WiFi energiamittari
  • Reaaliaikainen kulutustieto näppärästi heti saatavilla
  • Käyttö Shelly-sovelluksen avulla tai internetin yli
  • Integroitavissa myös muihin automaatioalustoihin
  • Mahdollistaa monipuoliset automaatiot

Varastossa 4 kpl

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Lue koko tuotekuvaus ↓

Kuvaus

Shelly 3EM on älykäs kulutusmittari, jolla voit mitata kolmen vaiheen virrankulutuksen vaihekohtaisesti tarkasti.  Shelly 3EM mittaustuloksia voi seurata reaaliajassa Shelly-sovelluksen avulla. Lisäksi virrankulutusta voidaan analysoida jälkikäteen jopa tuntikohtaisesti, mikä helpottaa kulutuksen seuraamista jälkikäteen. Shelly 3EM toimii WiFi-verkossa, joka voidaan konfiguroida toimimaan joko paikallisesti tai pilven yli mistä päin maailmaa tahansa. Shelly 3EM energiamittari mittaa virrankulutusta kaksisuuntaisesti, eli sillä pystyy myös tarkkailemaan esimerkiksi aurinkopaneelien sähköntuotantoa. Relekytkimellä voit myös ohjata laitteita pois päältä tai vastaavasti laittaa laitteita päälle niin tahdottaessa. Kytkimen toiminta on vapaasti konfiguroitavissa Shelly-sovelluksessa, ja pystyt myös asettamaan muille Shelly-tuotteille toimintoja Shelly 3EM:n kulutusmittauksen avulla. Shelly 3EM:ssä on 365 päivän sisäinen muisti, joka varmistaa sen että vaikka yhteyttä WiFiin ei olisi olemassa, pysyy kulutusdata tallessa. Shelly 3EM:llä pystyy myös helposti mittaamaan sähköauton lataukseen käytetyn energian ja muodostamaan tästä raportteja esimerkiksi työnantajaa varten. Tällöin ei tämän ominaisuuden ole pakko olla sisäänrakennettuna latausasemaan.

Shelly-sovellus on saatavilla Android puhelimille Google Playsta, iOS-puhelimille App Storesta ja Huawei puhelimille AppGallerystä ilmaiseksi. Shelly-sovelluksen käyttö on ilmaista. Shelly 3EM on liitettävissä myös muihin kotiautomaatioalustoihin, muun muassa Home Assistantiin, Amazon Alexaan tai Google Homeen. Tuetut kotiautomaatioalustat löydät Shellyn kotisivuilta, shelly.cloud. Shelly-älykotituotteisiin kuuluu paljon erilaisia tuotteita, joilla voidaan mitata ja automatisoida monipuolisesti eri asioita kodissa.

Shelly 3EM asennetaan sähkökeskukseen mittaamaan kiinteistön läpi virtaavaa virtaa. Shelly 3EM on kooltaan pieni, asennettavissa DIN-kiskoon ja vie tilaa vain yhden DIN-moduulin verran. Energiamittaus tapahtuu kolmella virtasilmukalla, yksittäinen virtasilmukka voi mitata virtaa 120A asti. Asennuksen jälkeen Shelly-voidaan kytkeä WiFi-verkkoon mukana toimitettavien ohjeiden mukaisesti. Huom! Asennuksen saa suorittaa vain sähköalan ammattihenkilö.

Ominaisuudet
Ohje

Toimitussisältö: Shelly 3EM, 3 x 120A virtasilmukat, ohjeet
Leveys: 22 mm
Korkeus: 73 mm
Syvyys: 57 mm
WiFi-ominaisuudet: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), taajuus 2,4 GHz
Käyttölämpötila: 0°C…40°C
Kantavuus: Sisällä noin 30m, ulkona noin 50m

Tekniset tiedot

WiFi-ominaisuudet

802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), taajuus 2,4 GHz

Korkeus (mm)

73 mm

Syvyys (mm)

57 mm

Leveys (mm)

22 mm

Käyttölämpötila

0°C…40°C

Kantavuus

Sisällä noin 30m, ulkona noin 50m

Lue lisää kotilataamisesta blogistamme:

Uusin blogikirjoitus:

Nopea toimitus

Kaikki Kotilaturi.fi verkkokaupan tuotteet toimitetaan omasta varastostamme Sastamalasta. Käsittelemme ja pakkaamme uusia tilauksia päivittäin varmistaaksemme nopean toimitusajan.

Asiantunteva palvelu

Autamme sinua löytämään autollesi sopivimman latausratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä.

Laaja valikoima

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy ratkaisu erilaisiin lataustarpeisiin. Täydennämme valikoimaa jatkuvasti.