Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

Sähköauton latauslaite Teison Pro Flex 11kW Type2 Voimavirta

499,00 

sis. ALV24%

Näytä kaikki tuotemerkin tuotteet:
  • Latausteho 11kW (3x16A)
  • Sopii kaikille Type2 täyssähkö- ja hybridiautoille
  • Latausinformaatio näytössä, selkeä 1.8 tuumainen näyttö
  • Energianmittaus, myös 1-vaihe latauksen energiamittaus oikein
  • Tehonsäätö alueella 6-16A
  • Kaapelin pituus 7 metriä
  • Vakuuttavat aviation-adapterit, vakiona voimavirta- ja suko-adapterit
  • Varustettu Type B vikavirtasuojalla (AC 30mA, DC 6mA), yli- ja alivirtasuojalla sekä lämpösuojalla
  • Saatavilla myös lisävarusteena caravan-adapteri

Varasto loppu

Tilaa saatavuusilmoitus sähköpostiisi

Kuvaus

Teison Pro Flex 11kW on kolmivaiheinen matkalaturi, jolla voi ladata erilaisten adapterien avulla erilaisista pistorasioista turvallisesti. Teison Pro Flex 11kW sopii kaikkiin Type2-latausportilla varustettujen autojen lataamiseen. Teison Pro Flex latauslaitteella voit ladata sekä kotona että mökillä, sillä se on helposti mukaan otettavissa. Teison Pro Flex 11kW ei tarvitse varsinaista sähköasennusta, riittää kun on sopiva pistorasia saatavilla ja sopiva adapteri käytössä. Teison Pro Flex latausjohdon lataustehoa voi säätää laitteessa olevan napin avulla. Valittavat lataustehot ovat 6-8-10-13-16A. Näytöstä voit nähdä mm. lataustehon, jännitteen sekä ladatun energian, myös 1-vaihe latauksen energiamittaus näkyy oikein. Viimeksi valittu latausteho säilyy muistissa. Latauksen aloitus voidaan myös ajastaa alkamaan myöhemmäksi laitteessa olevan napin avulla. Valittavat latauksen aloitusajat ovat 1-8h, yhden tunnin välein. Teison Pro latausjohtoa voidaan myös käyttää yksivaiheisella sisäisellä laturilla varustettujen autojen lataamiseen, tällöin maksimilatausteho voimavirtapistorasiasta on 3,7kW (1x16A). Latausjohdon pituus on 7 metriä, joka varmistaa sen että mitta ei helposti pääse loppumaan kesken vaikka autoa ei saisikaan aivan pistorasian viereen.

Teison Pro Flex 11kW adapterit on toteutettu erittäin laadukkaasti, ne on helppo laittaa kiinni ja ottaa pois. Aviation-adapterit pitävät miellyttävän naksahduksen kun liitos on onnistuneesti tehty. Adapterit tekevätkin Teison Pro Flexistä eri paikoissa lataavan luottovalinnan lataamiseen. Teison Pro Flex 11kW mukana toimitetaan vakiona punainen voimavirta-adapteri CEE16A ja suko-adapteri. Teison Pro Flex tunnistaa käytössä olevan adapterin automaattisesti ja rajaa lataustehon adapterin mukaisesti. Voimavirta-adapteri lataa maksimissaan 11kW (3x16A), caravan-adapteri lataa maksimissaan 3,7kW (1x16A) ja suko-adapteri maksimissaan 3,7kW (1x16A). Suko-adapteria käytettäessä huomioithan aina käytettävän pistorasian kunnon ja tarvittaessa lasket lataustehoa alemmaksi. Lisäksi latauslaitteen näytöllä oleva ladatun energian mittaus näyttö menee oikein käytössä olevan lataustehon mukaan.

Teison Pro Flex 11kW latauslaite on turvallinen käyttää ja siinä on vaadittu Type B vikavirtasuoja (AC 30mA, DC 6mA), yli- ja alivirtasuoja sekä lämpösuoja.

Vakio toimitussisältö: Teison Pro Flex 11kW latauslaite, 1 x voimavirta-adapteri, 1 x suko-adapteri, 1 x Teison Pro seinäteline, 1 x kaapeli/type2-seinäteline ja käyttöohje
Lisäksi saatavilla: Caravan-adapteri, jolloin maksimilatausteho 3,7kW (1x16A)
Mitat: leveys 109mm, korkeus 255mm, syvyys 55mm, paino 3kg
Nimellisjännite 400V
Kotelointiluokka: IP65
Valmistusmaa: Kiina
Takuu: 24kk

Tekniset tiedot

Tuotemerkki

Teison

Teho

11 kW (3x16A)

Pistoketyyppi

Voimavirta/Red CEE16A, Schuko

Kotelointiluokka (IP-luokka)

IP65

Liitäntä

Type2

Leveys (mm)

109 mm

Korkeus (mm)

255 mm

Syvyys (mm)

55 mm

Paino (kg)

3 kg

Väri

Musta

Kaapelin pituus (m)

7 m

Valmistusmaa

Kiina

Takuu

24 kk

Toimitussisältö

Teison Pro Flex 11kW latauslaite, 1 x voimavirta-adapteri, 1 x suko-adapteri, 1 x Teison Pro seinäteline, 1 x kaapeli/type2-seinäteline ja käyttöohje

Lue lisää kotilataamisesta blogistamme:

Uusin blogikirjoitus:

Nopea toimitus

Kaikki Kotilaturi.fi verkkokaupan tuotteet toimitetaan omasta varastostamme Sastamalasta. Käsittelemme ja pakkaamme uusia tilauksia päivittäin varmistaaksemme nopean toimitusajan.

Asiantunteva palvelu

Autamme sinua löytämään autollesi sopivimman latausratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä.

Laaja valikoima

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy ratkaisu erilaisiin lataustarpeisiin. Täydennämme valikoimaa jatkuvasti.