Ilmainen toimitus yli 250 euron tilauksiin!

Vestel EVC04 Sähköauton latausasema 11kW, Type2, 5m

499,00 529,00 

sis. alv24%
  • Latausteho 11kW (3x16A)
  • Helppokäyttöinen
  • Kiinteä Type2-kaapeli, 5 metriä
  • DC-tasavirrantunnistus 6mA
  • RFID-käyttö mahdollista, mukana 2 kpl RFID-kortteja
  • Valittavana myös kiinteällä vivullisella A-vikavirtasuojalla 30mA
  • Erillisellä energiamittarilla mahdollista toteuttaa dynaaminen kuormanhallinta


Energiamittari dynaamista kuormanhallintaa varten:
1 × Vestel energiamittari KL6934

Varastossa 5 kpl

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

199,00 

Kuvaus

Vestel EVC04 on kiinteästi asennettava helppokäyttöinen 11kW tehoinen latausasema sähkö- ja hybridiautojen lataukseen. Latausasemassa on kiinteä Type2-kaapeli, jonka pituus on 5 metriä. Latauksen aloitus käy helposti kiinnittämällä Type2-kaapeli auton latausporttiin. Lisäksi latauslaite voidaan asettaa RFID-luvan vaativaan käyttötilaan, jolloin voidaan estää luvatta lataaminen. Latauslaitteen mukana tulee RFID-masterkortti, jolla RFID-tunnisteet voidaan opettaa latausasemalle ja kaksi RFID-korttia, joilla voi aloittaa ja lopettaa latauksen. Vestel EVC04 latausaseman edessä oleva LED-rengas kertoo kulloinkin missä tilassa latausasema on. Lisäksi latausaseman edessä on kätevä Type2-kaapelinpidike, johon kaapeli voidaan laittaa latauksen jälkeen.

Vestel EVC04 latausasemaan on lisäksi saatavana erillinen energiamittari, jolla voidaan ottaa käyttöön dynaaminen kuormanhallinta. Dynaamisen kuormanhallinnan avulla latausasema säätää lataustehoa automaattisesti kiinteistön käytössä olevan sähkökapasiteetin perusteella ja tarvittaessa laskee lataustehoa alemmaksi, jotta kiinteistössä pääsulakkeet eivät pauku. Latausasemaa asennettaessa valitaan DIP-kytkimillä haluttu latausteho (10-13-16A). Aseman voi asennusvaiheessa myös asentaa yksivaiheisesti, tällöin maksimiteho on 3,7 kW (1x16A). Dynaaminen kuormanhallinta tarvitsee toimiakseen kaapeloinnin asennettavalta energiamittarilta latausasemalle. Vestel latausasemat ovat yksiä edullisimpia asemia, joihin on saatavilla dynaaminen kuormanhallinta.

Latauslaite soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Vestel EVC04 latausasemassa on DC-tasavirrantunnistus 6mA. Asema on saatavissa kiinteällä vivullisella A-vikavirtasuojalla tai ilman A-vikavirtasuojaa. Jos valitset aseman ilman A-vikavirtasuojaa, asennetaan A-vikavirta suoja normaalisti virransyöttöön. Asemaan on mahdollista kytkeä ulkoinen ohjaus (ON/OFF). Asennuksen saa suorittaa vain sähköalan ammattihenkilö.

Toimitussisältö: Latausasema, RFID-masterkortti ja 2 kpl RFID-kortteja, käyttöohjeet
Mitat: leveys 315mm, korkeus 460mm, syvyys 135mm, paino 8,9kg
Nimellisjännite: 400V
Käyttölämpötila: -35…55°C
Kotelointiluokka: IP54
Takuu: 24kk

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Vestel

Teho

11 kW (3x16A)

Kotelointiluokka (IP-luokka)

IP54

Liitäntä

Type2

Leveys (mm)

315 mm

Korkeus (mm)

460 mm

Syvyys (mm)

135 mm

Paino (kg)

8,9 kg

Väri

Musta

Kaapelin pituus (m)

5 m

Takuu

24 kk

Toimitussisältö

Latausasema, RFID-masterkortti ja 2 kpl RFID-kortteja, käyttöohjeet

Vikavirtasuoja

Ilman A-vikavirtasuojaa, A-vikavirtasuojalla