Ilmainen toimitus yli 250 euron tilauksiin!

Vestel EVC04 Sähköauton latausasema 11kW, Type2-pistorasiamalli

399,00 

sis. alv24%
  • Latausteho 11kW (3x16A)
  • Helppokäyttöinen
  • Type2-pistorasia
  • DC-tasavirrantunnistus 6mA
  • RFID-käyttö mahdollista, mukana 2 kpl RFID-kortteja
  • Erillisellä energiamittarilla mahdollista toteuttaa dynaaminen kuormanhallinta
  • Latauskaapeli voidaan lukita asemaan, jolloin toimii kuin kiinteällä kaapelilla varustettu latausasema

Varasto loppu

Tilaa saatavuusilmoitus sähköpostiisi

Kuvaus

Vestel EVC04 on kiinteästi asennettava helppokäyttöinen 11kW tehoinen latausasema sähkö- ja hybridiautojen lataukseen. Latausasemassa on Type2-pistorasia. Latauslaite voidaan asettaa RFID-luvan vaativaan käyttötilaan, jolloin voidaan estää luvatta lataaminen. Latauslaitteen mukana tulee RFID-masterkortti, jolla RFID-tunnisteet voidaan opettaa latausasemalle ja kaksi RFID-korttia, joilla voi aloittaa ja lopettaa latauksen. Vestel EVC04 latausaseman edessä oleva LED-rengas kertoo kulloinkin missä tilassa latausasema on.

Vestel EVC04 latausasemaan on lisäksi saatavana erillinen energiamittari, jolla voidaan ottaa käyttöön dynaaminen kuormanhallinta. Dynaamisen kuormanhallinnan avulla latausasema säätää lataustehoa automaattisesti kiinteistön käytössä olevan sähkökapasiteetin perusteella ja tarvittaessa laskee lataustehoa alemmaksi, jotta kiinteistössä pääsulakkeet eivät pauku. Latausasemaa asennettaessa valitaan DIP-kytkimillä haluttu latausteho (10-13-16A). Aseman voi asennusvaiheessa myös asentaa yksivaiheisesti, tällöin maksimiteho on 3,7 kW (1x16A). Dynaaminen kuormanhallinta tarvitsee toimiakseen kaapeloinnin asennettavalta energiamittarilta latausasemalle. Vestel latausasemat ovat yksiä edullisimpia asemia, joihin on saatavilla dynaaminen kuormanhallinta.

Latauskaapeli pystytään lukitsemaan asemaan pysyvästi asennusohjeiden mukaan. Tällöin asema toimii aivan samalla tavalla kuin kiinteällä kaapelilla varustettu latausasema. Valikoimissamme on kaapelimittoja 5 metristä aina 10 metriin saakka. Tuotekortilla on linkattuna 5 ja 7 metrin vaihtoehdot, mutta lisämittoja löydät täältä: Latauskaapelit

Latauslaite soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Vestel EVC04 latausasemassa on DC-tasavirrantunnistus 6mA, joten asennettaessa latausasema riittää keskukseen A vikavirtasuojan asentaminen. Asemaan on mahdollista kytkeä ulkoinen ohjaus (ON/OFF). Asennuksen saa suorittaa vain sähköalan ammattihenkilö.

Toimitussisältö: Latausasema, RFID-masterkortti ja 2 kpl RFID-kortteja, käyttöohjeet
Mitat: leveys 315mm, korkeus 460mm, syvyys 135mm, paino 5,7kg
Nimellisjännite: 400V
Käyttölämpötila: -35…55°C
Kotelointiluokka: IP54
Takuu: 24kk

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Vestel

Teho

11 kW (3x16A)

Kotelointiluokka (IP-luokka)

IP54

Liitäntä

Type1, Type2

Leveys (mm)

315 mm

Korkeus (mm)

460 mm

Syvyys (mm)

135 mm

Paino (kg)

5,7 kg

Väri

Musta

Takuu

24 kk

Toimitussisältö

Latausasema, RFID-masterkortti ja 2 kpl RFID-kortteja, käyttöohjeet