Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

Kotilataajan kevätsiivous

Kevään ja kesän tullessa on hyvä hetki huoltaa latauslaitteet. Keräsimme tähän artikkeliin vinkit ja tuotteet, jotka helpottavat työtä. Säännöllisellä huollolla pidennät tuotteiden käyttöikää.

Tarkista pistorasioiden, liittimien ja kaapelien kunto säännöllisesti. Vaurioituneita laitteita ei saa käyttää.

Sähköauton latauskaapelin puhdistaminen on tärkeää sen toiminnan ja kestävyyden kannalta. Tässä on muutamia ohjeita, jotka voivat auttaa:

  • Tarkista kaapeli säännöllisesti: Ennen puhdistusta, tarkista kaapeli mahdollisten vaurioiden, kuten viiltojen tai paljaiden johtojen varalta.
  • Puhdista kaapeli: Puhdista latauskaapeli, liittimet ja latausportit säännöllisesti poistaaksesi lian ja roskat, jotka voivat häiritä sähköistä kosketusta tarvittavaa latausta varten.
  • Käytä pehmeää liinaa: Käytä pehmeää, hieman kosteaa liinaa puhdistaaksesi kaapelin ja liittimet. Älä käytä voimakkaita puhdistusaineita tai liuottimia, jotka voivat vahingoittaa kaapelia tai liittimiä. Suihkuta kontaktipinnat Contact Cleanerilla ja puhdista sitten pinnit vanupuikolla.
  • Älä kastele kaapelia: Vältä kaapelin kastelua tai upottamista veteen, koska tämä voi vahingoittaa kaapelin sisällä olevia johtoja.
  • Säilytä oikein: Kun kaapeli ei ole käytössä, säilytä se puhtaassa, kuivassa ja turvallisessa paikassa estääksesi sen vahingoittumisen.

Jos kaapeli näyttää vaurioituneelta tai kuluneelta, se on turvallisuussyistä hyvä korvata uudella.

Alla linkki Contact Cleaneriin, joka on helppo ostaa latauskaapelin mukaan tilausta tehdessä. Lisäksi kaapelia kannattaa säilyttää joko sille tarkoitetussa seinätelineessä tai kassissa, jotta se ei pääse likaantumaan.

Liity sivun alaosasta uutiskirjeemme lukijaksi pysyäksesi ajan tasalla kotilataamisesta.