Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

Usein kysytyt kysymykset - FAQ

Tuotteet

Sopivan kotilaturin valintaan vaikuttavat autosi latausteho (1-, 2- tai 3-vaiheinen), kiinteistön pääsulakkeiden koko (eli paljonko voit antaa autollesi virtaa) sekä käyttötarpeesi eli haluatko kiinteästi asennetun vai mukaan otettavan laturin.

go-e -laturit sopivat kaikille Euroopassa rekisteröidyille automalleille, niin täyssähköautoille kuin ladattaville hybridiautoille. Latureissa on type2 -liitäntä, kuten julkisissakin latausasemissa.

Kiinteästi asennettavat latauslaitteet vaativat asennuksen. Pistorasiaan kytkettävät latausjohdot eivät vaadi sähköasentajan tekemää asennusta.

Pyrimme antamaan tuotesivuilla mahdollisimman tarkat ja kattavat tiedot tuotteesta. Jos kuitenkin kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse +358 453 325 576 tai sähköpostilla info@kotilaturi.fi. Autamme mielellämme! 

Toimitus

Tilauksen käsittely pyritään tekemään 24 tunnin sisällä tilauksen vastaanottamisesta, jonka jälkeen tuote lähtee kuljetukseen. Saat kuljetusyhtiön lähetystunnuksen sähköpostiisi, kun tilaus on käsitelty. Toimitusaikamme on keskimäärin 1-3 arkipäivää. Kaikki ostoskoriin lisättävissä olevat tuotteet löytyvät heti omasta varastostamme Sastamalasta.

Toimitus on ilmainen yli 250 euron tilauksille. Muiden tilausten kulut riippuvat valitsemasi tuotteen koosta. Toimitushinnat ovat paketin koon mukaan pienimmästä suurimpaan 5,90€, 9,90€ ja 12,90€. 

Voit halutessasi valita toimitustavaksi noudon Sastamalasta. Saat sähköpostilla saapumisilmoituksen, kun lähetyksesi on noudettavissa myymälämme yhteydestä. Voit noutaa tilauksen kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. 

Toimituspyynnöt ulkomaille katsomme aina tapauskohtaisesti. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@kotilaturi.fi.

Palautus

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Voit vaihtaa tai palauttaa osan tai kaikki tilaamasi tuotteet. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitä lähetyksen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Huom! Jos latausasema on varustettu nollautumattomalla energiamittarilla ja asemalla on ladattu, ei tuotteella ole enää palautusoikeutta.

Takuu ja reklamaatiot

Latausasemilla, -johdoilla ja -kaapeleilla on vähintään 24 kuukauden takuu.

Olemme pahoillamme, mikäli olet vastaanottanut viallisen tai väärän tuotteen. Kaikissa reklamaatioasioissa tulee olla pikimmiten yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse myynti@kotilaturi.fi. Käsittelyn helpottamiseksi laita sähköpostiviestiin tilausnumerosi sekä mahdollinen kuva viallisesta tuotteesta. 

Ota yhteyttä verkkokauppaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@kotilaturi.fi.

Tapauskohtaisesti voidaan sopia sijaislaturista takuuhuollon ajaksi.

Ota yhteyttä verkkokauppaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@kotilaturi.fi.

Maksaminen

Voit maksaa tilauksesi valitsemalla maksutavaksi Visma Payn, Klarnan, postiennakon tai PayPalin. Visma Payn kautta pääset edelleen valitsemaan verkkopankkimaksun, korttimaksun, lompakkopalvelun tai luottolaskun. Klarnan kautta valittavissa ovat verkkopankkimaksu, korttimaksu, lasku, maksun jakaminen eriin tai MobilePay.