TUOTTEET

Miten valitsen sopivan kotilaturin sähköautolleni?

Sopivan kotilaturin valintaan vaikuttavat autosi latausteho (1-, 2- tai 3-vaiheinen), kiinteistön pääsulakkeiden koko (eli paljonko voit antaa autollesi virtaa) sekä käyttötarpeesi eli haluatko kiinteästi asennetun vai mukaan otettavan laturin.

Mille automalleille go-e -laturit sopivat?

go-e -laturit sopivat kaikille Euroopassa rekisteröidyille automalleille, niin täyssähköautoille kuin ladattaville hybridiautoille. Latureissa on type2 -liitäntä, kuten julkisissakin latausasemissa.

Tarvitsenko sähkömiestä kotilaturin asennukseen?

Kiinteästi asennettavat latauslaitteet vaativat sähkömiehen asennuksen. Pistorasiaan kytkettävät latausjohdot eivät vaadi sähkömiehen asennusta.

TOIMITUS

Mitä tuotteen toimitus maksaa?

Toimituskulut riippuvat valitsemasi tuotteen koosta. Toimitushinnat ovat paketin koon mukaan pienimmästä suurimpaan 5,90€, 9,90€ ja 12,90€.

Mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksen käsittely pyritään tekemään 24 tunnin sisällä tilauksen vastaanottamisesta, jonka jälkeen tuote lähtee kuljetukseen. Saat kuljetusyhtiön lähetystunnuksen sähköpostiisi. Kaikki ostoskoriin lisättävissä olevat tuotteet löytyvät heti omasta varastostamme Sastamalasta.

Toimitatteko tilauksia Suomen ulkopuolelle?

Toimituspyynnöt ulkomaille katsomme aina tapauskohtaisesti. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@kotilaturi.fi.

PALAUTUS

Haluaisin vaihtaa tai palauttaa tuotteen, miten toimin?

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Voit vaihtaa tai palauttaa osan tai kaikki tilaamasi tuotteet. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitä lähetyksen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

TAKUU JA REKLAMAATIOT

Kuinka pitkä takuuaika ostetuilla tuotteilla on?

Latausasemilla ja latausjohdoilla on 24 kuukauden takuu.

Tuote hajosi takuuaikana, miten toimin?

Ota yhteyttä verkkokauppaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@kotilaturi.fi.

Onko mahdollista saada sijaislaturi takuuhuollon ajaksi?

Tapauskohtaisesti voidaan sopia sijaislaturista takuuhuollon ajaksi.

Miten hoidan reklamaation kanssanne?

Ota yhteyttä verkkokauppaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@kotilaturi.fi.