Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Blogi

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

KOTILATURI.FI - yrityksen tarina

Mistä kaikki alkoi?

Kotilaturi Finland Oy on suomalainen perheyritys, joka myy sähköauton lataustuotteita. KOTILATURI.FI -verkkokauppa perustettiin vuonna 2019 ja liiketoiminnan kasvaessa se eriytettiin osakeyhtiöksi vuonna 2021. Verkkokaupan perustaja Aki Lause kiinnostui sähköautoilusta ja huomasi, että tuotteita sähköautoiluun oli aluksi hankala saada Suomesta. Sähköauton lataustuotteilla alkoi ensin täyttyä oma autotalli, jonka jälkeen niistä alkoi pikkuhiljaa kasvaa myyntiin tuleva varasto. Sittemmin Akin perhe on tullut mukaan yritystoimintaan. Kukin tiimin jäsen on tuonut omat vahvuutensa yrityksen toimintaan ja nyt tämä perheyritys haluaa olla mukana luomassa sähköautoilun tulevaisuutta.

Perheyrityksen juuret

Olemme suomalainen yritys, jonka juuret ovat alkujaan päivittäistavara- ja rautakaupassa. Liiketoimintaa perheyrityksellämme on ollut yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1937. Aki pääsi isoäitinsä ja isänsä jalanjäljissä näkemään yrittäjyyden eri puolet sekä toimi itsekin K-kauppiaana vuosikymmenen ajan. Yrittäjyyteen on saatu kipinä jo lapsuudessa. Koko perhe on pyörinyt mukana kaupalla Sastamalassa ja sama liiketila on nykyisin KOTILATURI.FI -verkkokaupan toimitila. Sastamalassa sijaitsevat kaikki yrityksen keskeiset toiminnot, kuten varastointi, myymälä sekä asiakaspalvelu.

 

Toiminta-ajatus

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota tuotteita, jotka helpottavat sähköautoilua ja edistävät liikenteen sähköistymistä. Valikoimastamme löytyy useiden tunnettujen valmistajien tuotteita. Täydennämme valikoimaamme jatkuvasti tarkkaan valikoiduilla ja mielenkiintoisilla tuotteilla, laatu sekä luotettavuus edellä. 

Kaikki myytävät tuotteet löytyvät heti myymälästämme Sastamalasta. KOTILATURI.FI verkkokaupalle tärkeää on nopeat toimitukset ja siitä olemme saaneet myös runsaasti hyvää palautetta asiakkailtamme. Oma varasto mahdollistaa nopeat toimitukset ja postitukset koko maahan. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus noutaa ostoksensa 24/7 avoinna olevasta noutopisteestä.

Asiakaspalvelu

Yrityksellämme on aina aikaa asiakkaille ja vastaamme mielellämme askarruttaviin kysymyksiin. Meihin saa yhteyden niin puhelimitse kuin myös sähköpostin kautta tai chat-viestillä. Asiantuntijamme opastaa erinomaisen asiantuntemuksen avulla asiakkaan sopivimman tuotteen hankintaan ja käyttöönottoon. Sovittaessa asiakkaalla on mahdollisuus vierailla myymälässämme, jossa pääsee tutustumaan kaikkiin myytävänä oleviin tuotteisiin. Lisäksi meidät löytää myös sosiaalisen median kanavista (Facebook, Instagram, YouTube ja LinkedIn).

Uskomme että, autoilun tulevaisuus on sähköinen. Tunnuslauseemme onkin KOTILATURI.FI – sähköauton paras kaveri!

Yhteystiedot

Ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköauton kotilataamiseen liittyvissä asioissa! Autamme mielellämme.

Asiakaspalvelu: +358 453 325 576
Sähköposti: info@kotilaturi.fi

Voit myös käyttää sivun oikeassa alareunassa olevaa chat-palvelua.

Kotilaturi tiimi

©Vanhala photography