Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

go-e Controller energiamittari

249,00 

sis. ALV24%

Näytä kaikki tuotemerkin tuotteet:
  • Langaton dynaaminen kuormanhallinta ja maksimaalinen tuki aurinkosähkö lataukseen
  • Dynaaminen kuormanhallinta toimii WiFi-verkon ylitse
  • Ei enää paukkuneita pääsulakkeita, dynaaminen kuormanhallinta laskee latausaseman lataustehoa automaattisesti muun sähkön kulutuksen perusteella
  • Asennus DIN-kiskoon, vie 4 DIN-paikkaa
  • Yhteensopiva kaikkien go-e charger Gemini sarjan ja vanhempien go-echarger Home V3 sarjan latausasemien kanssa

 

 

 

Varastossa yli 10 kpl

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Lue koko tuotekuvaus ↓

Kuvaus

go-e Controller energiamittari mittaa kiinteistön sähkönkulutusta, josta sitä voidaan käyttää älykkäästi dynaamisen kuormanhallinnan ja aurinkosähkölataamisen toteuttamiseen. go-e Controllerilla voidaan siis vihdoinkin toteuttaa dynaaminen kuormanhallinta ja aurinkosähkölataaminen go-e charger latausasemilla ilman erityisiä teknisiä taitoja. Lisäksi se mahdollistaa aurinkosähköllä lataamisen, jos kiinteistöön on asennettuna aurinkopaneeleita. Sähkökeskukseen asennettava go-e controller energiamittari mittaa sähkön kulutusta koko kiinteistössä ja mahdollistaa langattoman dynaamisen kuormanhallinnan toteuttamisen.

Älykäs energiamittari

go-e Controller on älykäs energiamittari, joka mittaa kiinteistön sähkönkulutusta. Se on suunniteltu helpottamaan sähkönkulutuksen seurantaa ja hallintaa. go-e Controller mittaa reaaliajassa sähkön kulutusta ja sitä voi tarkkailla joko mobiilisovelluksen tai itse laitteen näytön kautta. go-e Controlleria seurataan joko ilmaisen go-e -sovelluksen tai laitteessa olevan näytön kautta. Energiamittarin mukana toimitetaan yhteensä 6 virtamuuntajaa, joista kukin voi mitata sähkön virtaamista aina 100A asti. go-e Controllerissa on myös Ethernet-portti, jolla se voidaan kytkeä kiinteistön verkkoon myös langallisesti ja varmistaa näin toimiva yhteys asennuskohteessa.

Dynaaminen kuormanhallinta

Dynaaminen kuormanhallinta tarkoittaa sitä että go-e controllerin energiamittauksen perusteella ohjataan latausaseman käytössä olevaa tehoa. Jos kiinteistössä on paljon sähkönkulutusta, esimerkiksi sähkökiuas on päällä, controller laskee latausaseman käytössä olevaa tehoa ja näin varmistaa että kiinteistön pääsulakkeet eivät pauku. Langaton dynaaminen kuormanhallinta toimii WiFi-verkon ylitse, kun sekä go-e controller ja ohjattava go-e charger latausasema ovat samassa WiFi-verkossa. Näin ei kiinteistöllä tarvitse vetää tiedonsiirtokaapelia keskukselta latauspisteelle. Dynaaminen kuormanhallinta siis mahdollistaa lataamisen kiinteistössä niin suurella teholla kuin turvallisesti mahdollista. Tämä voi olla erityisen tärkeää, jos käytössä on pörsissähkösopimus ja sähkön hinnassa on voimakasta tuntikohtaista vaihtelua.

Aurinkosähkölataaminen

go-e Controller osaa myös ohjata aurinkopaneelien tuotannon haluttaessa go-e charger latausasemassa kiinni olevan auton akkuun. Muista merkeistä yleisesti poiketen go-e järjestelmä osaa automaattisesti vaihdella 1- ja 3-vaihelataamisen välillä. Aurinkosähkölataamisen osalta tämä tarkoittaa sitä että aurinkopaneelien tarvitsee tuottaa vain n. 1,4kW sähköä ennen kuin lataus voidaan aloittaa. Tuotannon kasvaessa go-e Charger osaa automaattisesti vaihtaa 1-vaihelatauksesta 3-vaihelataukseen, jotta aurinkosähkölataus tapahtuu maksimaalisella teholla. Kun tuotannon määrä laskee, vaihtaa go-e controller automaattisesti 1-vaihelataamisen puolelle.

Asennus

go-e Controller voidaan asentaa sekä kolmi- että yksivaiheisesti. Virtamuuntajat kuuluu asentaa mahdollisimman lähelle kiinteistölle tulevaan syöttöön, jotta energiamittaus toimii oikein. go-e Controller asennetaan DIN-kiskoon, asennus vie 4 DIN-paikkaa. Asennuksen saa tehdä vain sähköalan ammattilainen.

Edistyneet toiminnot ohjelmoijille

Teknisesti eteville tekijöille go-e tarjoaa vielä lisämahdollisuuksia käyttöön. go-e Chargeria ja Controlleria voidaan myös operoida HTTP API:n, Modbus TCP:n ja MQTT:n avulla. Näin ollen go-e voidaan kytkeä myös eri kotiautomaatioalustoihin, kuten esimerkiksi Home Assistantiin. Tutustu tuotekortilla olevaan tuote-esitteeseen, jos haluat näistä lisää tietoa.

Toimitussisältö: 1 x go-e Controller, 6 x virtamuuntajat (100A asti), 1 x WiFi-antenni (tarvittaessa asennettava), 1 x Ethernet-kaapeli 2m (tarvittaessa asennettava), 1 x pikaopas ja 1 x datakortti jossa on tuotteen sarjanumero ja salasana käytön aloittamiseen
Leveys: 72 mm
Korkeus: 90 mm
Syvyys: 61 mm
Paino: 193 grammaa
Näyttö: Värinäyttö
Verkkoyhteys: Ethernet, WiFi
Yhteensopivuus: go-e Charger Gemini sarja, go-eCharger Home V3 sarja
Takuu: 24kk

go-e Controller tuote-esite

Tekniset tiedot

Tuotemerkki

go-e

Leveys (mm)

72 mm

Korkeus (mm)

90 mm

Syvyys (mm)

61 mm

Toimitussisältö

1 x go-e Controller, 6 x virtamuuntajat (100A asti), 1 x WiFi-antenni (tarvittaessa asennettava), 1 x Ethernet-kaapeli 2m (tarvittaessa asennettava), 1 x pikaopas ja 1 x datakortti

Valmistusmaa

Itävalta

Takuu

24 kk

Verkkoyhteys

WiFI, Ethernet

Lue lisää kotilataamisesta blogistamme:

Uusin blogikirjoitus:

Nopea toimitus

Kaikki Kotilaturi.fi verkkokaupan tuotteet toimitetaan omasta varastostamme Sastamalasta. Käsittelemme ja pakkaamme uusia tilauksia päivittäin varmistaaksemme nopean toimitusajan.

Asiantunteva palvelu

Autamme sinua löytämään autollesi sopivimman latausratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä.

Laaja valikoima

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy ratkaisu erilaisiin lataustarpeisiin. Täydennämme valikoimaa jatkuvasti.