Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

go-e logo

go-e Charger latausasemat

Sähköauton latausasema kotiin nopeasti suoraan omasta varastosta. Osta suositut go-e latausasemat kotiisi 1-3 arkipäivässä. Olemme go-e:n virallinen jakelija Suomessa. Saksankielisen Euroopan testimenestyjä go-e on luotettava valinta latausasemaksi. Se tarjoaa paljon ominaisuuksia erilaisille käyttäjille. Asemat ovat toimintavarmoja ja testatusti turvallisia. Lisäksi go-e latausasemat ovat hyvin hintakilpailukykyisiä. Latausasemilla on markkinoiden pisimpään kuuluva viiden vuoden takuu. Lue alta lisää go-e latausasemien huippuominaisuuksista.

Luotettava latauskumppani

✅ Helppokäyttöinen

✅ Monipuolinen sovellus

✅ Pitkä viiden vuoden takuu

go-e Charger latausasemien ominaisuudet

go-e on perustamisestaan lähtien ollut tunnettu huippuunsa viritetyistä älykkään lataamisen ominaisuuksista. go-e tuotteet valmistetaan go-e:n omalla tehtaalla Itävallassa ja go-e on panostanut erityisesti tuotekehitykseen, minkä ansiosta go-e laitteet toimivat sekä luotettavasti että turvallisesti ja niissä on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Vaikka go-e tuotteiden ominaisuuslista on lähes loputon, asemien käyttö on helppoa ja luontevaa. Alla lista erityisesti suomalaisia kotilataajia hyödyttävistä ominaisuuksista.

go-e sovellus

go-e Charger asemien kärkiominaisuudet suomalaiselle kotilataajalle:
️▶️⏹ Aloita/lopeta lataus etänä
🕑 Ajasta lataus haluamallesi ajalle
📉Pörssisähkölataaminen – Lataa automaattisesti kun sähkö on halpaa
📊Ota raportti talteen esimerkiksi työnantajaa varten

Lisäominaisuuksia saat sähkökeskukseen asennettavalla go-e controller energiamittarilla:

⚖ Dynaaminen kuormanhallinta

  • Ei enää paukkuneita pääsulakkeita.
  • Lataa automaattisesti kiinteistösi sallimalla maksimiteholla.

🌤 Aurinkosähkölataaminen

  • Ohjaa kesällä oma tuotantosi auton akkuun.
  • Huippuominaisuus! go-e vaihtaa automaattisesti 3- ja 1-vaihe aurinkosähkölataamisen välillä riippuen aurinkosähkötuotantosi määrästä.
go-e Controller

go-e Charger Gemini latausasemat

go-e controller dynaamiseen kuormanhallintaan ja lisätarvikkeet reissun päälle

Löydät kaikki go-e tuotteet tältä sivulta: go-e

Yhteistyökumppaniksi?

Vuodesta 2019 alkaen olemme jälleenmyyneet itävaltalaisen go-e:n tuotteita kaupassamme. Itseasiassa kaikkien aikojen ensimmäinen myymämme latausasema oli go-e. Laadukas tuote yhdistettynä markkinoiden kattavimpaan listaan ominaisuuksista, jatkuvasti kehityksessä oleva sovellus ja vuosien saatossa kehittynyt tuote on ollut aina toimiva yhdistelmä. Tähän päivään mennessä olemme myyneet yli 1000 erilaista go-e latausasemaa Suomessa ja siitä onkin tullut Suomessa yksi suosituimmista kotilatauslaitteista.

Vuoden 2024 alusta alkaen meillä on kunnia toimia go-e:n virallisena jakelijana Suomessa. Tämä tarkoittaa sitä että meillä on jokaista go-e:n valmistamaa tuotetta omassa varastossamme kilpailukykyiseen hintaan myytäväksi. go-e tuotteet ovat myös nähtävissä paikan päällä Sastamalassa sijaitsevassa showroomissamme.

Miksi go-e?

go-e latausasemat ovat erittäin luotettavia ja helppoja asentaa. go-e on yrityksen nuoresta iästä huolimatta noussut saksankielisen Euroopan (Saksa, Itävalta ja Sveitsi) latausasematestien testimenestyjäksi. Tästä osoituksena on vuoden 2023 aikana voitettu saksalaisen Auto Bild lehden 10 eri latausaseman testi ja vuonna 2022 ADAC ja ÖAMTC testien 12 eri latausasemasta koostuneiden testien voitto. Jatkuvan ja ketterän kehitystyön myötä uudet kotilataukseen liittyvät ominaisuudet ja uudistukset julkaistaan nopeasti. Asemilla on lisäksi pitkä viiden vuoden takuu.

Miksi Kotilaturi Finland Oy?

Tunnemme go-e:n tuotteet kuin omat taskumme, sillä olemme jo vuodesta 2019 käyttäneet itse go-e latausasemia päivittäin. Lisäksi osaamme auttaa myös teknisissä ongelmatilanteissa. Kotilaturi Finland Oy on 100% suomalaisomisteinen vakavarainen perheyritys ja pidämme huolen että ongelmatilanteissa saat tarvittavan tuen. Yrityksen juurista ja toimintamme periaatteista voit lukea lisää täältä: Tietoa meistä

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan asiakkaillesi go-e latausasemia, täytä alla oleva lomake niin palaamme sinulle 1-3 arkipäivässä keskustelemaan asiasta.

go-e logo