Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

Tietoa meistä

KOTILATURI.FI on suomalainen perheyritys, joka myy sähköautojen kotilataustuotteita.
Perustaminen

KOTILATURI.FI verkkokauppa perustettiin vuonna 2019 ja liiketoiminnan kasvaessa eriytettiin osakeyhtiöksi vuonna 2021. Verkkokaupan perustaja Aki Lause kiinnostui sähköautoilusta ja huomasi että tuotteita sähköautoiluun oli aluksi hankalaa saada Suomesta. Sähköautojen lataustuotteilla alkoi ensin täyttyä oma autotalli, jonka jälkeen niistä pikkuhiljaa muodostui myyntiin tuleva varasto. Sittemmin Akin perhe on tullut mukaan yritystoimintaan tuomalla jokaisen omia vahvuuksia yritykseen ja nyt tämä perheyritys haluaa olla luomassa sähköautoilun tulevaisuutta. 

Juuret

Olemme suomalainen yritys, jonka juuret ovat alkujaan päivittäistavara- ja rautakaupassa. Liiketoimintaa perheyrityksellämme on ollut yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1937. Aki pääsi isoäitinsä ja isänsä jalanjäljissä näkemään yrittäjyyden eri puolet, sekä toimi itsekin K-kauppiaana vuosikymmenen ajan. Yrittäjyyteen on saatu kipinä jo lapsuudessa, koko perhe on pyörinyt mukana kaupalla, jotka ovat myös nykyisin KOTILATURI.FI verkkokaupan toimitilat.

Tesla-napillinen latausjohto
Toiminta-ajatus

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota tuotteita, jotka helpottavat sähköautoilua ja edistävät liikenteen sähköistymistä. Valikoimastamme löytyy useiden tunnettujen valmistajien tuotteita. Täydennämme valikoimaamme jatkuvasti tarkkaan valikoiduilla ja mielenkiintoisilla tuotteilla, laatu sekä luotettavuus edellä 

Kaikki myytävät tuotteet löytyvät heti myymälästämme Sastamalasta. Kotilaturi.fi verkkokaupalle tärkeää on nopeat toimitukset ja siitä olemme saaneet myös runsaasti hyvää palautetta asiakkailta. Oma varasto mahdollistaa nopeat toimitukset ja postitukset koko maahan. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus noutaa ostoksensa 24/7 avoinna olevasta noutopisteestä. 

Asiakaspalvelu

Yrityksellämme on aina aikaa asiakkaille ja vastaamme mielellämme heitä askarruttaviin kysymyksiin. Meihin saa yhteyden monestakin eri kanavasta, sillä vastailemme päivittäin puheluihin, sähköposteihin ja chat-viesteihin. Erinomainen asiantuntemuksemme sähköautoilusta opastaa asiakkaita sopivimman tuotteen hankintaan ja käyttöönottoon. Sovittaessa asiakkailla on mahdollisuus vierailla myymälässä, jossa voi tutustua kaikkiin myytävänä oleviin tuotteisiin. Tämän lisäksi myös sosiaalisen median kanavilta pääset seuraamaan antamiamme vinkkejä sähköautoiluun.  

Uskomme että useille autoilu on tärkeä osa päivittäistä elämää, mutta toivomme myös, että sähköautoilun myötä sinulla on mahdollisuus toteuttaa ikimuistoisia ja monipuolisia autoretkiä. Perheellemme lapsuudesta tutut autoretket ovat edelleenkin niitä mieleen jääneitä hetkiä. Autoilun tulevaisuus on sähköinen! Tunnuslauseemme onkin Kotilaturi.fi, sähköauton paras kaveri!

Valikoimaa myymälästä

Yhteystiedot

Ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköauton kotilataamiseen liittyvissä asioissa! Autamme mielellämme.

Asiakaspalvelu: +358 453 325 576
Sähköposti: info@kotilaturi.fi

Voit myös käyttää sivun oikeassa alareunassa olevaa chatpalvelua.
Kotilaturi tiimi

© Vanhala photography