Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Blogi

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

Energiamittari Shelly Pro 3EM, WiFi

169,00 

sis. ALV24%

  • Älykäs 3-vaihe WiFi energiamittari
  • Reaaliaikainen kulutustieto näppärästi heti saatavilla
  • Käyttö Shelly-sovelluksen avulla tai internetin yli
  • Integroitavissa myös muihin automaatioalustoihin
  • Mahdollistaa monipuoliset automaatiot

Varastossa 1 kpl

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Lue koko tuotekuvaus ↓

Kuvaus

Shelly Pro 3EM on älykäs kulutusmittari, jolla voit mitata kolmen vaiheen virrankulutuksen vaihekohtaisesti tarkasti.  Shelly Pro 3EM mittaustuloksia voi seurata reaaliajassa Shelly-sovelluksen avulla. Lisäksi virrankulutusta voidaan analysoida jälkikäteen jopa tuntikohtaisesti, mikä helpottaa kulutuksen seuraamista jälkikäteen. Shelly Pro 3EM toimii WiFi-verkossa, joka voidaan konfiguroida toimimaan joko paikallisesti tai pilven yli mistä päin maailmaa tahansa. Shelly 3EM energiamittari mittaa virrankulutusta kaksisuuntaisesti, eli sillä pystyy myös tarkkailemaan esimerkiksi aurinkopaneelien sähköntuotantoa. Shelly Pro3EM:ssä on 60 päivän sisäinen muisti, joka varmistaa sen että vaikka yhteyttä WiFiin ei olisi olemassa, pysyy kulutusdata tallessa. Shelly 3EM:llä pystyy myös helposti mittaamaan sähköauton lataukseen käytetyn energian ja muodostamaan tästä raportteja esimerkiksi työnantajaa varten. Tällöin ei tämän ominaisuuden ole pakko olla sisäänrakennettuna latausasemaan.

Shelly Pro 3EM:ssä aikaisemmin julkaistuun Shelly 3EM verrattuna lisäksi ethernet-portti, joka helpottaa internet-yhdeyden muodostamista. Lisäksi siinä on pakkasenkestoa -20°C asti ja se tukee Modbus-protokollaa teollisiin käyttötarkoituksiin.

Shelly-sovellus on saatavilla Android puhelimille Google Playsta, iOS-puhelimille App Storesta ja Huawei puhelimille AppGallerystä ilmaiseksi. Shelly-sovelluksen käyttö on ilmaista. Shelly Pro 3EM on liitettävissä myös muihin kotiautomaatioalustoihin, muun muassa Home Assistantiin, Amazon Alexaan tai Google Homeen. Tuetut kotiautomaatioalustat löydät Shellyn kotisivuilta, shelly.cloud. Shelly-älykotituotteisiin kuuluu paljon erilaisia tuotteita, joilla voidaan mitata ja automatisoida monipuolisesti eri asioita kodissa.

Shelly Pro 3EM asennetaan sähkökeskukseen mittaamaan kiinteistön läpi virtaavaa virtaa. Shelly Pro 3EM on kooltaan pieni, asennettavissa DIN-kiskoon ja vie tilaa vain yhden DIN-moduulin verran. Energiamittaus tapahtuu kolmella virtasilmukalla, yksittäinen virtasilmukka voi mitata virtaa 120A asti. Asennuksen jälkeen Shelly-voidaan kytkeä WiFi-verkkoon mukana toimitettavien ohjeiden mukaisesti. Huom! Asennuksen saa suorittaa vain sähköalan ammattihenkilö.

Toimitussisältö: Shelly 3EM, 3 x 120A virtasilmukat, ohjeet
WiFi-ominaisuudet: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), taajuus 2,4 GHz
Käyttölämpötila: -20°C…40°C
Kantavuus: Sisällä noin 30m, ulkona noin 50m

Tekniset tiedot

WiFi-ominaisuudet

802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), taajuus 2,4 GHz

Käyttölämpötila

-20°C…40°C

Lue lisää kotilataamisesta blogistamme:

Uusin blogikirjoitus:

Kotilataajan kevät siivous

Kotilataajan kevätsiivous Kevään ja kesän tullessa on hyvä hetki huoltaa latauslaitteet. Keräsimme tähän artikkeliin vinkit ja tuotteet, jotka helpottavat työtä. Säännöllisellä huollolla pidennät tuotteiden käyttöikää.

Lue kirjoitus »

Nopea toimitus

Kaikki Kotilaturi.fi verkkokaupan tuotteet toimitetaan omasta varastostamme Sastamalasta. Käsittelemme ja pakkaamme uusia tilauksia päivittäin varmistaaksemme nopean toimitusajan.

Asiantunteva palvelu

Autamme sinua löytämään autollesi sopivimman latausratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä.

Laaja valikoima

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy ratkaisu erilaisiin lataustarpeisiin. Täydennämme valikoimaa jatkuvasti.