Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille! 0453325576

HomeWizard WiFi P1-Meter

39,90 

sis. ALV24%

  • HAN-porttiin asennettava WiFi-mittari
  • Selkeä ja helppökäyttöinen Energy sovellus
  • Paikallinen API ja Home Assistant yhteensopiva
  • Yhteensopiva Buusti Boxin kanssa (Dynaaminen kuormanhallinta ja aurinkosähkölataaminen)

Varastossa 8 kpl

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Lue koko tuotekuvaus ↓

Kuvaus

HomeWizard P1-Meter on HAN-porttiin asennettava energiamittari, joka voidaan asentaa itse uusiin kiinteistöihin asennettaviin pääenergiamittareihin. HomeWizard P1 Meter asennetaan itse HAN-porttiin RJ12-liittimellä samaan tapaan kuin internet-piuha laitetaan esimerkiksi tietokoneeseen kiinni. Asennuksen jälkeen HomeWizard P1-mittari yhdistetään WiFiin Energy-sovelluksessa, jonka jälkeen asennus on valmis ja mittarin lukemat näkyvät jatkossa Energy-sovelluksessa.

HomeWizard Energy -sovellus

HomeWizardin kehittämä Energy-sovellus helpottaa vähentämään energiankulutustasi seuraamisen ja ehdotusten avulla. Lisäksi kuukausimaksullisella Energy+ tilauksella saat käyttöösi lisäominaisuuksia, jotka helpottavat energiansäästämisessä ja seuraamisessa. Sovelluksen avulla voit myös lisätä sähkösopimuksen sopimustyyppisi mukaiset hintatiedot sovellukseen, jolloin se osaa laskea kuinka paljon sähkönkulutus on maksanut. Se tukee tukea myös Suomen pörssisähköhintoja. Sovellusta kehitetään jatkuvasti, joka tarkoittaa sitä että se saa uusia ominaisuuksia säännöllisesti.

Paikallinen API ja Home Assistant tuki

HomeWizard tarjoaa myös paikallisen API:n käytettäväksi esimerkiksi yhdistämiseen erilaisiin kotiautomaatioalustoihin. Lisäksi HomeWizard on tehnyt valmiiksi integraation yhteen suosituimmista kotiautomaatioalustoista, Home Assistanttiin. HomeWizard onkin sitoutunut Home Assistantin “Works locally with Home Assistant” ohjelmaan, joka tarkoittaa sitä että HomeWizard toimii paikallisesti Home Assistantin kanssa ja se on läpäissyt Home Assistantin asettamat vaatimukset ja testit toimivuuden osalta.

Paikallinen API täytyy käyttöönoton jälkeen aktivoida itse asetusten kautta (Settings > Meters > “Your Meter” ja aktivoi Local API). Paikallinen API mahdollistaa HomeWizardin integroinnin muihin kotiautomaatioalustoihin ja käyttötarkoituksiin.

Dynaaminen kuormanhallinta ja aurinkosähkölataaminen Buusti Box latausaseman kanssa

HomeWizard P1 mittari on yhteensopiva Buusti Boxin kanssa, mikä tarkoittaa sitä että dynaamisen kuormanhallinnan asennus ei paljon halvemmaksi voi tulla. HomeWizard P1 mittarin asentaminen Buusti Boxin kanssa mahdollistaa dynaamisen kuormanhallinnan ja aurinkosähkölataamisen. Integrointi on helppoa ja tilaamalla Buusti Box aseman lisäksi HomeWizard P1 mittarin samalla meiltä valmistelemme Buusti Boxin HomeWizardin integrointi varten sinulle, jotta asennus on mahdollisimman helppoa.

Lue lisää kotilataamisesta blogistamme:

Uusin blogikirjoitus:

Kotilataajan kevät siivous

Kotilataajan kevätsiivous Kevään ja kesän tullessa on hyvä hetki huoltaa latauslaitteet. Keräsimme tähän artikkeliin vinkit ja tuotteet, jotka helpottavat työtä. Säännöllisellä huollolla pidennät tuotteiden käyttöikää.

Lue kirjoitus »

Nopea toimitus

Kaikki Kotilaturi.fi verkkokaupan tuotteet toimitetaan omasta varastostamme Sastamalasta. Käsittelemme ja pakkaamme uusia tilauksia päivittäin varmistaaksemme nopean toimitusajan.

Asiantunteva palvelu

Autamme sinua löytämään autollesi sopivimman latausratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä.

Laaja valikoima

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy ratkaisu erilaisiin lataustarpeisiin. Täydennämme valikoimaa jatkuvasti.