Sähköauton kotilaturi go-eCharger HOME+ 22kW

699,00 

sis. alv24%
  • Latausteho 22kW
  • Plug & Play, voit ottaa laturin matkalle mukaan
  • Sopii kaikille täyssähkö- ja hybridiautoille
  • Sovelluksella täydellinen etähallinta
  • Tehonsäätö alueella 6-32A

Varasto loppu

Tilaa saatavuusilmoitus sähköpostiisi

Tuotekoodi: CH-02-00-1 Tuoteryhmät: ,

Kuvaus

go-eCharger HOME+ 22kW on kolmivaiheinen liikuteltava latausasema ja se sopii kaikille sähköautoille. Latausasema on pienikokoinen ja soveltuu käytettäväksi kotitalouksissa sekä taloyhtiöissä ja yrityksissä. Asemaa voi käyttää kaikille avoimena tai lukittu- tilassa RFID tunnistetta tai puhelinsovellusta käyttäen. Yhdelle asemalle voidaan asettaa 10 eri RFID käyttäjää ja kaikille saadaan yksilöllinen energian mittaus. Pääenergiamittari on nollaantumaton ja sitä voidaan seurata etänä.

Laitteessa on portaaton tehonsäätö 6-32A (1,4-22kW) alueella yhden ampeerin askelin ja se on varustettu RCD type B vikavirtasuojauksella (AC 30mA DC 6mA). Laturin ohjaus tapahtuu älypuhelimella liittymällä laturin muodostamaan wifiin ja täydellinen etähallinta on mahdollista kun laturi on liittetty kiinteistön wifiin. Avoimen API-rajapinnan kautta laitteella on hyvä liitettävyys kodin muihin järjestelmiin (kotiautomaatio). Lataustehoa voi säätää laitteen edessä olevasta napista ja siihen voi ohjelmoida viisi eri tehoporrasta. LED valot osoittavat lataustehon ja latauksen tilan. Latauskaapeli avautuu latauslaitteesta sähkökatkon sattuessa.

Sovelluksella voidaan käynnistää ja lopettaa sekä ajastaa lataus. Sen kautta voi seurata myös jännitettä, virtaa, tehoa ja energian kulutusta. Applikaation avulla voi vaihdella 1-vaihelatauksen ja 3-vaihelatauksen välillä latauksen ollessa käynnissä. Laite voidaan aina päivittää uusimpaan versioon verkon ylitse.

Latauslaite soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön eikä vaadi erillistä asennusta. Laturissa on vakiona voimavirtapistotulppa CEE32A ja erikseen myytävillä adaptereilla voit liittää myös muihin pistorasioihin.

Toimitussisältö: Latausasema liitäntäkaapeli 30cm + pistotulppa CEE32A, seinäteline, ruuvit ja lukitusrauta, yksi reset card ja RFID tunniste, varasulake ja käyttöohjeet.
Mitat: leveys 150mm, korkeus 250mm, syvyys 90mm, paino 2,0kg
Nimellisjännite 400V
Kotelointiluokka IP54
Valmistusmaa Itävalta
Takuu 24kk

Ominaisuudet
Käyttöohje

Ominaisuudet

Tuotemerkki

go-e

Teho

22 kW (3x32A)

Pistoketyyppi

Voimavirta/Red CEE32A

Kotelointiluokka (IP-luokka)

IP54

Liitäntä

Type1, Type2

Leveys (mm)

150 mm

Korkeus (mm)

250 mm

Syvyys (mm)

90 mm

Paino (kg)

2 kg

Väri

Valkoinen

Valmistusmaa

Itävalta

Takuu

24 kk

Toimitussisältö

Latausasema liitäntäkaapeli 30cm+pistotulppa CEE32A, seinäteline, ruuvit ja lukitusrauta, yksi reset card ja RFID tunniste, varasulake ja käyttöohjeet